mandag 24. januar 2011

Kakao Aztek-style!


Min far har blitt operert så det var litt synd på han,så jeg fant ut at skulle prøve ut en ny kakao-oppskrift så han fikk noe annet å tenke på,ikke godt og si om det funka,men det funka i hvertfall for meg og mamma.Så innmari godt! Ikke noe hverdagsdrikk i grunn,men om du skal lage noe kjent,men litt annerledes så prøv denne,fantastisk smak,og herlig konsistens!

Chilikakao

  
Litt hot, men veldig godt!

Ingredienser

Dette er for 4 personer.

1 stk vaniljestang
1 l melk
3 ss kakaopulver
1 ts rød chili
½ dl honning
1 ts maisstivelse (maizena)
2 ss vann

150 plate mørk sjokolade, 70% kakao

Fremgangsmåte

Finhakk vaniljestang(med frø)og ha det sammen med melk, kakao, chilipulver og honning i en kjele og varm det til kokepunktet. Rør ut maisennamel med vann. Bland den utrørte maisennaen i det varme melkeblandingen og la det småkoke i ca ½ minutt. Ta kjelen av varmen. Tilsett finhakket sjokolade under omrøring og rør til all sjokolade har smeltet.

Ta gjerne en dæsj krem på toppen and enjoy ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blir veldig gla for en liten kommentar :)(Har du ikke Google-konto eller noe så velg enten "Kommenter som Anonym,eller Navn/nettadresse,på den første kan du jo skrive navnet ditt i selve kommentaren,og på den siste trenger du bare skrive inn navnet ditt,nettadresse kan du faktisk drite i...tror jeg ;))