tirsdag 18. januar 2011

Dette er 32 pakker med smør...

...som da tilsvarer de 16 kg jeg har gått ned på ca 3 mnd! Det vil si 5,5 kg til siden 1 januar! A`hoy sier nå bare jeg ;D

9 kommentarer:

  1. Guri så flink du er, Kristin! :D Stå på videre! ;D You can do it! :D

    SvarSlett
  2. Wow! Knallbra :)

    SvarSlett
  3. Skjønner ikke åssen du får det til jeg!!! Kjempebra, stå på videre. Du motiverer meg virkelig ;O))

    SvarSlett
  4. Du,jeg vet ikke helt om jeg skjønner det sjæl ;) Jeg har på det meste gått ned 3 kg på to uker,og jeg gråter av lykke hver gang jeg veier meg,men denne gangen,da det var 5,5 på 18 dager ble jeg bare helt sjokkert,for jeg føler ikke jeg anstrenger meg så voldsomt,men det er jo fordi jeg har blitt så vant med å gnafse grønt kaninfor og tørre fiberknekkebrød,liker til og med speltlomper(!),jeg hater egentlig spelt! Det..har liksom bare blitt sånn,og det er vanvittig deilig :)

    SvarSlett
  5. Men, teller du noe kalorier ell noe da?? Tenkte liksom at gubben og jeg sku heve oss på grete roede ell noe jeg da, men altså, det ække lett. Kan jo nesten aldri kose seg da jo, he he...
    Du spiser masse frukt og grønt og spelt...hva mer??? Give me hope, joanna...hope joanna...he he

    SvarSlett
  6. Jeg teller ikke en kalori,bare gå lenger ned på bloggen min og se på handlekurven min,av de tinga jeg kjøper kan man lage veldig mye godt,og etterhvert som man holder på får man lyst til å variere mer,og da søker man foreksempel på matprat.no under kategorien sunt og så er det en haug med gode sunne måltider! Det jeg gjør da er å se på vareinnholdet når jeg handler ting,om det er mye karbohydrater,sukker hvetemel div så kjøper jeg det ikke.Fiberknekkebrød er dritgodt,det finnes oppskrifter på nettet av knekkebrød lagd av bare korn. Altså,om du tenker at du skal kjøpe brød så tar du det groveste,knekkebrød så kjøper du med fiber,kjøp den grønne leverposteien,den vanlige gule er ikke så bra egentlig,spis mye frukt,men ha nøtter ved siden av for da fyker ikke blodsukkeret ditt rett opp og rett ned,spis omega 3-tabletter,jeg spiser salat veldig ofte,ta deg tid til å gidde å putte masse forskjellig oppi så den ikke blir kjedelig,søk opp hva grønnsakene er godt for,løk blant annet,knallgrønnsak! Jeg bare begynte å bare handle sunne ting,spiser godt bare i helga,sukkerfri brus drikker jeg for fikk høre at det ikke gjorde noe,så om du blir sugen på noe,kjøp deg det,kjøp kesam i stedet for rømme,speltlomper i stedet for vanlig,kylling og kalkunpølser i stedet for vanlige,bare tenk når du handler. Jeg spiser såååå mye god mat for tida,kjempesunt alt samma,sunt betyr ikke vondt,som jeg trodde før ;) Lykke til!

    SvarSlett
  7. Det får man si!! Du har jo blitt kjempeflink *klappe på skulderen*, way tp go girl!!! Dette er gode tips jeg skal dra med meg på veien ;O)
    Jeg har jo gått endel på lavkarbo,, lagde knekkebrød der, så de kan jeg jo fortsette å lage ;O) Næggi itte dumt det gitt!!!
    Det dumme med sånne kurer og dietter er at om man skeierut, så blir, iallfall jeg, veeeeldig skuffa over meg selv! går på en smell der altså! Så det beste er jo å gjøre som deg...

    Jeg hadde opprinnelig en blogg, startet til og med en ny, men fant ut at jeg ikke hadde tid...men nå vurderer jeg en anonym slankeblogg, rett og slett somm en dagbok for meg selv. Vekt, mål, mat og trim ;O) Få med seg alt liksom....da får man og litt innspill og tips fra andre bloggere også som er nyttige å ta med seg ;O)))

    Keep up the very good work girl!!!!
    Ha en suuuper helg, Kristin!!

    Klem TM

    SvarSlett

Blir veldig gla for en liten kommentar :)(Har du ikke Google-konto eller noe så velg enten "Kommenter som Anonym,eller Navn/nettadresse,på den første kan du jo skrive navnet ditt i selve kommentaren,og på den siste trenger du bare skrive inn navnet ditt,nettadresse kan du faktisk drite i...tror jeg ;))